Brands Productions is begonnen als eenmanszaak van Bastiaan Brands, en Bastiaan is begonnen met Live Muziek. Je kan dus wel zeggen dat onze Roots in de Live Muziek liggen.

Nog steeds kunt U gebruik maken van de diensten van Bastiaan zelf. In dat geval is het handig om te weten dat zijn Specialisme Monitortechniek is, maar natuurlijk verder allround inzetbaar.

Waar wij ons in de Live Muziek onderscheiden is dat wij altijd er voor zorgen dat uw muziek uw publiek raakt. Wij doen dan ook ons best om de juiste technicus met de juiste muziek te matchen. Ditzelfde geld natuurlijk voor Monitortechniek!

U kunt bij ons natuurlijk met alle aanvragen omtrent live muziek terecht, wij specialiseren ons echter in showcontrol. Dit betekent de complete verzorging van uw show van voor tot achter. Of dit nou een theatertour is of uw bedrijfsfeest, wij weten U een passende oplossing aan te bieden.

Toegepaste Visie
Technici kun je overal bestellen. Wij zijn er echter trots op dat onze technici niet alleen hun vak verstaan, maar vooral ook prettige mensen zijn om mee te werken. Onze technici dragen onze visie uit, en maken zo voor U het verschil.